UW VERLICHTING SNEL EN GOED GEREGELD

VSG als zakenpartner? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Diensten

VSG Verlichting Nederland kan u op verschillende manieren van dienst zijn.
Denk hierbij aan lichtplannen/ berekeningen, advisering (op locatie) en opname op locatie.

Door nauwe banden met leveranciers en fabrikanten, zijn wij in staat u snel van vakkundig advies of offerte te voorzien waarmee u uw klant/ afnemer snel kunt bedienen.

Via onderstaande link kunt u het leveringsprogramma per merk ophalen.

Nautilus is een productlijn van E-Light Almelo BV, leverancier en fabrikant van innovatieve verlichtingsarmaturen en al jaren actief op de Europese verlichtingsmarkt, hieraan ligt een jarenlange ervaring ten grondslag.
De Nautilus buitenverlichtingsarmaturen kennen een eigentijdse uitstraling die aansluit bij de hedendaagse wensen. Kenmerkend voor de Nautilus producten is, naast de moderne vormgeving en kleurstelling, de toepassing van hoogwaardige materialen zoals aluminium, polycarbonaat (slagvast) en roestvrij staal. Tevens zijn een groot aantal van deze productgroepen uitgevoerd met LED technologie.

 

De led technologie heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een niet meer weg te denken bron van duurzame verlichting. Armaturen met energiezuinige led lichtbronnen zijn vanwege hun lange levensduur en besparingsmogelijkheden dan ook op steeds meer plaatsen te vinden.
De 'LED MADE EASY' verlichtingsarmaturen weten zich op allerlei vlakken positief te onderscheiden van traditionele armaturen zo is er bij de armaturen veel aandacht besteed aan het design, de techniek en aan installatiegemak. Met een minimum aan gereedschap, dat zelfs deels wordt meegeleverd, zijn in een mum van tijd de armaturen eenvoudig te monteren.
Het aansprekende design van de led armaturen spreekt iedere architect en opdrachtgever aan. Het Nederlandse ontwerp waarborgt de kwaliteit en de lange levensduur van de verlichtingsarmaturen. Dat professionals de led armaturen bijzonder waarderen is reeds bewezen.  
 

OMS is één van de lijdende fabrikanten van verlichting in Europa. Ontwikkeld en produceert in eigen beheer verlichtingsarmaturen van hoogwaardige kwaliteit met een breed toepassingsgebied; OMS Advanced voor industrieële toepassingen, OMS Elite voor design-armaturen en OMS Unolux voor armaturen met led-verlichting.


Fabrikant in verlichting gericht op de voedselwinkels (food-retail). Al 45 jaar gespecialiseerd in verlichtingsoplossingen die zorgen voor een optimale presentatie van de voedselproducten voor o.a. de vis- vlees- en groentehandel.
 

 

MCI Spanje is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verlichting doormiddel van glasvezel, led-verlichting, belichting van openbare ruimtes en gebouwen (vliegvelden, stations e.d.) en binnen- en buitenarmaturen.  
 

Biedt veelzijdige oplossingen, ontwikkeld in eigen beheer, op het gebied van paniekverlichting, vluchtwegroute-verlichting en route-aanduiding. Het brede aanbod van noodverlichting bestaat uit design- en industriële modellen, maar ook commercieel aantrekkelijke modellen, zowel in prijs als in uitvoering.

 

Onze relaties